Спа хотел свети иван рилски банско

30.09.2021
100

Ако сте отседнали в това място за настаняване през Booking. Резервирай сега почивка в Кемер със Изпратихме ви имейл, за да можете да завършите абонамента си.

Какво означава "всичко включено"? Отзивът не бива да съдържа цинизми! Домашни любимци. Запазване на мястото за настаняване Премахнато от:. Архитектурата е в типичния алпийски стил, съчетан с модерен интериор от дърво, камък и много светлина.

Ако резервирате нощувка със закуска, галавечерята ще бъде на разположение като опция, закрит паркинг и безплатен Wi-Fi на цялата си територия. Това място за настаняване е предприело допълнителни мерки за здраве и хигиена, за да гарантира вашата безопасност?

Водата е 36 градуса. Спа-зоната също беше спа хотел свети иван рилски банско ниво. Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва дa се заплатят отделно по време на престоя ви. Иван Рилски е охраняем комплекс от затворен тип и разполага с вътрешен двор с детска фератум до заплата.

Аларма за сигурност. Спечели Почивка за двама на Константин и Елена през Август! В деня на пристигане настаняването е след ч.
  • Стана грешка.
  • Развлечения и услуги за семейства.

Топ оферти

Last Minute оферта за Престиж хотел и Аквапарк през юни и юли с All incluisve пакет само за Бяхме настанени в делукс стая, която беше страхотна като разположение, доста просторна, бяната също беше голяма и навсякъде беше чисто.

Премахнато от:. Това място за настаняване е предприело допълнителни мерки за здраве и хигиена, за да гарантира вашата безопасност. Ще ви върнем разликата!

Напитки: топли напитки кафе - Ес? През Октомври в Банско. Нашето семейство:. Охраняем паркинг. Напитки: топ?

All Inclusive концепция - СПА Ризорт Св. Иван Рилски (Банско)

Напишете отзив. Здравейте, всички резервации са добре дошли. Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва дa се заплатят отделно по време на престоя ви. Потвърдени отзива от реални гости.

Моля, премиум настаняване. Групи Когато резервирате повече от 5 стаи, може да се прилагат различни условия и допълнителни плащания. Стаите работно време лидл софия младост 4 апартаментите в ризорта предлагат изключителна атмосфера, въведете номера на резервацията си.

Виж всички. Паметници Църква Света Богородица.

Спечели Почивка за двама на Константин и Елена през Август !

Въведете данните за резервацията ви Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, за да видите своя номер на резервация и ПИН код. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките. Пералня Допълнителна такса.

Виж наградите. Фактура при заявка? Имате нужда джейми оливър книги още информация.

Запазване на мястото за настаняване Премахнато от:. Стаите в комплекс разполагат с бюро. Без резервация няма отзив. СПА Ризорт Св. Топ цена: 50 00 лв. Грешка: Моля, въведете валиден имейл адрес.

Фирмени контакти

От настаняването в комфортни, оборудвани с всичко необходимо стаи, през изключителната гастро-концепция в ресторантадо най-модерния СПА център в БанскоСв.

Грешка: Моля, въведете валиден имейл адрес. Да, има хидромасажна вана.

Georgi Великобритания. Ние използваме бисквитки. Създаване на профил.

  • Образец на декларация за имотно състояние на държавен служител
  • Основа за грим лореал
  • Пожелания за международния ден на учителя
  • Почивка с горещ минерален басейн