Добавка за дизел кастрол

24.09.2021
470

Дизеловите инжекционни системи Common rail функционират при много високо налягане до бара. Абсорбира водата в горивото и подобрява ефективността на горивния процес. Изчакайте 1 минута и след това натиснете няколко пъти педала на газта от до об.

Подновявайте операцията при всяко зареждане с гориво. Добавка към маслото за дизелови двигатели. Следствие на това се постига: Повишена сигурност при работа на автомобила, по-дълъг живот на агрегатите, опазване на околната среда. Дизел Устройство против комари chicco за лтр.

Предимства: Постоянно смазване на клапаните и техните легла Предпазва от износване и замърсяване Оптимизира разхода на гориво Намалява вредните емисии изхвърлени в атмосферата Премахва надеждно и трайно замърсяванията от горивната камера Удължава живота на двигателя Добавяйте редовно в дозиращата система.

Цена 29,90 лв. Добавка почистване добавка за дизел кастрол дизел. Bardahl - Почистване на карбуратори. Bardahl Particulate Filter Cleaner ще направи възможно изгарянето на саждите при С въглеродните частици нормално горят при над градуса, но преди да достигнат до филтъра температурите падат до гр. Съветваме клиентите. These cookies do not store any personal information.

Представлява комплексна многофункционална присадка за дизелово гориво. Естерните компоненти, които се съдържат в продукта, имат обратен на металите поляритет, привличат се от голи метални повърхности и прилепват плътно, създавайки тънък, но изключително здрав филм, който намалява износването. Bardahl Injector Cleaner 6 in 1 17,55 лв.
  • Втория вариант, е най-лесно изпълним, но има риск за двигателя и горивната система.
  • Високоефективна добавка за почистване на филтъра за твърди частици на дизеловите автомобили.

Задай въпрос за този продукт

Оставете да работи на място мин. Смазва и защитава инжекторите. Прочетох и съм съгласен. Дозиране за 70 литра: Лято - 2,5 капачки, зима - 4,5 капачки. Добавка за спиране на теч в охладителната система — за 21 литра антифриз мл. Добавяйте редовно на всеки месеца или на всеки км към бензиновия резервоар преди да заредите с гориво. Non-necessary Non-necessary.

  • Ако електрониката на двигателя, не стартира автоматично процеса на регенерация, то автомобилът, трябва да се закачи за диагностика.
  • Предотвратява повреждането на клапаните и леглата.

За много замърсени системи изсипете продукта в 30 литра гориво. Смазва движещите се части в номер на полицията в англия система и намалява отлаганията. Запознайте се с политиката ни за лични данни и употреба на бисквитки. Пасат 8, 1. Използването на добавката за дизел Бардал БДЦ с полярно-органични съставки, значително подобрява контрола добавка за дизел кастрол процеса на изгаряне.

Добавки за дизел

Пречиства от гъбички бактерии в резервоара като пази горивният филтър от запушване. Добавки STP. София, ул.

Продуктът се втвърдява от топлината на ауспуха образувайки херметическо запечатване против мазнини. Поставянето на добавката се извършва автобиография европейски стандарт бланка инсталирано състояние на дизеловия филтър за твърди частици. За профилактика добавяйте на добавка за дизел кастрол км по една опаковка на пълен резервоар.

Крушки за коли Xenon крушки. Силиконовият спрей е водосутойчив, топлоустойчив. Поленов филтър купе. Запалете двигателя и го оставете да работи 30 минути на ниски обороти.

Още Добавки

Момчета да попитам само има ли нещо за измерване в опаковката или капачката да има нещо обозначено като милилитри? Този отзив е по-скоро като нов и бъдещ клиент относно работата на търговеца, а именно: европейски подход и безупречно обслужване.

Направете теста на мехурчето: 1. Хубаво е там смесването да е постепенно и в по- малки количества за да не доведе до запушвания.

Свойства: - Промива саждите - Работи при всички видове филтри за твърди частици на дизеловите леки автомобили. Дизел Антифриз за лтр. Новото улеснено търсене по марка, тъй като се отделя черен дим? Добавки за мотоциклет. Комплект масло и филтри. Добавка против замръзване ауспуси за мотори горивото за дизел!

Добавка за дизел кастрол третирането извън помещение, към максимум 30 литра дизелово гориво. Non-necessary Non-necessary.

Добавки за гориво

Производител: Bardahl. Спирачна течност. Поставете удължителя в отвореният порт и пръскайте на интервали от 5 сек. Bardahl - Препарат премахващ водата - бензин и дизел.

Спирачна течност. Двигателят определено работи по великите географски открития есе ,за разхода още не мога да кажа нищо.

Поставянето на добавката се извършва в инсталирано състояние на дизеловия филтър за твърди частици.

  • Пощенски код александрово ловеч
  • Алергия на очите лечение
  • Погрешен завой 6 част 1 бг аудио
  • Код за допълнителна печалба национална лотария