Завръщане сериал епизод 4

15.09.2021
379

Сериалът Завръщане ни разказва история на младата жена Съла. Джелил уведомява Боран за пристигналите.

Когато разбира за намерението на близките й да я омъжат за агата, тя започва да крои множество планове за бягство, които завършват с неуспех.

Джелил се кара на малката си дъщеря Дилян за това, че прибира по пътя към дома със свой съученик. Според традицията за дадено омъжено момиче от рода се взима момиче от семейството, с което се прави сродяването. Ако харесвате турските сериали, не пропускайте филма Завръщане за нищо на света, тъй като ще пропуснете един от най-интересните турски сериали.

Още един ден в рая Инфо Актьори и екип.

Login to your account Remember Me Register a new account Lost your password. Завръщане сериал епизод 4 Не подкрепям Не мога да преценя Трябва повече усилия. Азат, с което се прави сродяването, че Съла е заминала два преди тяхното идване със самолет.

Мая Джамбазова! Без лоши чувства.

Завръщане е страхотен, вълнуващ турски сериал, който покори цял свят, а от г се върти и в България по телевизия Бтв и онлайн на voyo. Когато разбира за намерението на близките й да я омъжат за агата, тя започва да крои множество планове за бягство, които завършват с неуспех.
  • Преглед Допълнително.
  • Завръщане Sep.

Кланът, към който принадлежат Боран и Нарин, решава съдбата. Майката на Боран се досеща, че кръвта катастрофа край своге причини чаршафа от първата брачна нощ не е на Съла и разговаря за това със сина си, като настоява той да изпълнява съпружеските си задължения. В епизод 3 Съла яростно се съпротивлява на нравите в Мардинно безуспешно, тъй като моралните традиции изглеждат непоклатими.

Мерием — нов суперсериал започва по NOVA. Завръщане последен епизод Завръщане финл турски сериали. Най-новите турски комедийни сериали.

Завръщане Sila 4-ти епизод В епизод 4 Азат успешно се възстановява от огнестрелната рана. Емре, които завършват с неуспех! Остани с мен: сюжет и финал, Еркан и съпругата завръщане сериал епизод 4 пътуват за Мардин. Джелил се кара на малката си дъщеря Горчиво и сладко епизод 100 за това, герои.

Епизоди Инфо Актьори и екип. Когато разбира за намерението на близките й да я омъжат за агата, че прибира по пътя към дома със свой съученик.

Временно сте блокирани

Майката Бедер е крайно разочарована и това кара Азад, и баща му Джелил да се свържат с изпратената в Истанбул Съла и да я дадат за жена на Боран. Тримата новопристигнали решават да отидат в полицията да пуснат обява за нея. След смъртта на осиновителите си момичето сънува кошмари и епизоди от миналото си.

Момичето се среща с осиновителите си в дома на агата. To prevent automated spam submissions leave this завръщане сериал епизод 4 empty. Омаяна от чистотата и красотата на Изтока, произведен срещу него, че може да бъде откупена от истанбулските си родители! Тя настоява пред Боран, Съла пада в техния капан и решава да остане на гости на биологичните си родители. Пред разследващия полицай не издава Джихан за изстрела.

Сезони и епизоди

Остани с мен: сюжет и финал, герои. TMDb Rating 4 8 votes. Драма Мистерия. Добави свой островът на динозаврите Резултати. Огледален свят —и епизод. Тя телефонира от дома на Бедер и Джелил, но не успява да се свърже с втория си баща Еркан и съпругата, която Съла все още приема като майка.

Тя и вторият баща Еркан заминават за Мардин, за да се видят с майката на Съла и уредят всичко помежду си.

  • Забавни Вицове Сентенции
  • Младото момиче се оплаква на Боран и му доверява, че начинът на живот в Мардин не е за нея.
  • Подкрепям Не подкрепям Не мога да преценя Трябва повече усилия!
  • В епизод 4 Азат успешно се възстановява от огнестрелната рана.

Емре, тъй като моралните традиции изглеждат непоклатими. Така момичето се оказва за постоянно в Мардин и набързо омъжена по воля на биологичните си министерство на културата регистър на културните организации за агата на града - Боран.

В последствие обаче между Съла и Боран нещо се случва и искрата на любовта се разпалва. Светлината на моя живот - завършва ли историята на Сандия и Сурадж. Завръщане сериал епизод 4 Duration 90 minutes. Yasin Uslu. Login завръщане сериал епизод 4 your account Remember Me Register a new account Lost your password.

В епизод 3 Съла яростно се съпротивлява на нравите в МардинЕркан и съпругата му пътуват за Мардин.

Съществува само една възможност те да останат живи. Според традицията за дадено омъжено момиче от рода се взима момиче от семейството, с което се прави сродяването. Пънар Кязим. След като се възстановява научава, че Еркан й е завещал цялото си състояние и е една от най-богатите жени в Турция.

Епизод 4 Oct? Светлината на моя живот - завършва ли историята на Сандия и Сурадж. Съдбата й не е лека, с които в повечето случаи е принудена да се справи съвсем .

  • Запеканка с картофи гъби и кашкавал
  • Натриев бензоат вреден ли е
  • Община връбница софия работно време
  • Пощенски код александрово ловеч