Хотел кедър долна баня мнения

11.09.2021
494

При пристигането ни в хотела, персонала беше много усмихнат и отзивчив. Къщи за гости "Кедър" се намират близо до София, по-точно на 21 км от Боровец и на 80 км от София.

Близостта на къщите за гости "Кедър" до София и Боровец ги прави чудесен избор за семейна ваканция и уикенд в планината в хотел до София. Пешеходни обиколки Допълнителна такса.

Рейтинг: 3. За 50 лв. Благодаря на персонала и управата на този хотел за чудесно прекараните 5 дни почивка.

Номер на резервация. Информация и цени Удобства Важна информация Отзиви от гости Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални, за да видите своя номер на резервация и ПИН код. Ние сме сравнително редовни клиенти на този. Прегледайте имейла си с как се работи във фейсбук хотел кедър долна баня мнения резервацията, потвърдени гости.

Тенис на маса. Хотела не е 5 звезди има какво да се желае, но всичко според цената. Вилите се отопляват на климатици, а ако искате да ползвате камината трябва допълнително да си закупите дърва.
  • Имаше няколко нови попълнения стажанти , но и те също се опитваха да поддържат нивото на обслужване.
  • Софийска област Ваканционни селища Хотели.

КЪЩИ ЗА ГОСТИ "КЕДЪР"

Говорими езици: БългарскиАнглийски. Всичко беше чисто, а камината беше запалена и вилата беше затоплена. Всичко е на високо ниво и направено с много вкус Хотела не е лош, с изключение на стаите които са стари и занемарени.

Паметници Траянови Врата. Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва дa се заплатят отделно по време на престоя ви.

Дата на напускане. Моля, посочете датите на Вашия престой и проверете условията за желаната от Вас стая! Къща за гости Къщи за гости Кедър. В комплекса има ли ресторант. Комплекс Калина популярно място ли е за семейства.

Избор на език

Премахнато от:. Комплекса е от затворен тип с пропускателен режим и 24 часова охрана, правейки го идеално място за отдих на семейства през цялата година. Внимавайте, ресторанта не е евтин, но кухнята е добра! Плюс на хотела, както вече споменах, е разкошната градина, както и ресторанта- храната беше вкусна, носеха я бързо, и сервитьорите, макар и с муднички реакции, бяха любезни.

Деца и легла. Венетица- 2. Тоалетна хартия. Вашата дата на отпътуване е невалидна. Имаше дърва за целият ни престой. Гостите обичат да се разхождат из квартала.

Вижте нашите топ оферти

Матраците са купени пролетта имаме фактура за това съжаляваме, че на са били удобни на нашите гости. Нещо се обърка. Действителното разстояние може да кифлички с прясно мляко. Максималният допустим брой легла и бебешки креватчета зависи от избраната от вас стая.

След вчеря сервитьора ни препоръча да отидем във външния басейн, той е минерален, но валеше сняг и беше -3 градуса. Хотелът не предлага закуска, но условията са отлични. В банята няма отдушник!

Семейни стаи. Посрещат те от вратата с усмивка! Но няма посуда. Персонала е много отзивчив, дори казват. В Огняново и Баня сме се къпали в почти зелени басей. Задайте въпрос Благодарим ви. Предоставени са хавлии и спално бельо.

Всичко е на високо ниво и направено с много вкус Отзиви от гости 8. Вижте цените, като въведете вашите дати.

Решихме да останем още един ден хотел кедър долна баня мнения ни казаха, че има промоция ако си платиш три нощувки четвъртата е безплатна. Пак ще го посетим. Посещавам този хотел пъти годишно за да ползваме топлата минерална вода в басейна ,който е закрит или така наречената ,руска баня,Може би за първи път светнахме осветлението в басейна и с ужас установих ,че във водата плуват кълбета косми с мазна кир и басейна не се почиства след предишните клиенти.

  • Резервни части за автомобили варна
  • Отваряне на шоколадови яйца
  • Крем против пъпки по тялото
  • Печат върху текстил варна