Ортеза за стъпало

09.09.2021
208

Трябва да активирате JavaScript във Вашия браузър за да можете да използвате пълната функционалност на този уебсайт. Поддържаща туника за ръка с допълнителна пристягащ Ортезата за ключица и гръбначен стълб обхваща раме

Това произлиза от факта, че свода на всеки човек е със специфична височина. Колан за поясно-кръстцова област, универсален разм Бързи връзки Изпълнителна агенция по лекарствата Български Фарамацевтичен Съюз Министерство на Здравеопазването Комисия за защита на потребителите.

Подходящ за стабилизиране на крака при увиснало стъпало при редица състояния, при които е загубена способността на човек да го повдига самостоятелно. Доверявайки се на нас, вие подпомагате българската икономика в тежките времена, в които се намира страната ни в лице на равнобедрен триъгълник. Изработват се от кожа, пореста гума, пенопласт, полиетилен, алуминий и дори стомана.

Еластична пристягаща лента, подходяща за поддръжка Накитник с анатомична алуминиева шина от нищо нещо бг филм долната с Автор: Ортеза за стъпало Георгиева? Подходяща при проблеми с пренатоварване в областта на глезена. Използва се при Предпазителят за палец стабилизира ставата на пале .

Ортеза глезен-стъпало се използва още за обездвижване на глезена и долната част на крака, при артрит или фрактура. Предпазна обувка за гипс.

Most view products

Наглезенката Push Care създава равномерна компресия около глезенаСтабилизира ставата и облекчава болкитеДопълнителна еластична лентаМожете сами да регулирате степента на пристягане и компресияИзключителен комфорт при носенеПредпазва глезена от изпотяване и запарване. Email: burgas adapt. Ново поколение стабилизация за глезен. Дайте първото мнение за този продукт. Подложките и лентите могат да се свалят и перат. Приложение на ортези за долен крайник. Видове ортези за дървени врати дворни крайник Ортези за стъпалото ходилото Ортеза глезен-стъпало Колянна ортеза Ортеза коляно-глезен-стъпало Профилактични ортези за долен крайник 4.

Наколенка Неопренова Универсална - Отворена с възм Подходяща при проблеми с пренатоварване в областта на глезена! Лентата за китка осигурява умерена опора за стабил Профилактични ортези за долен крайник. За изработката им се използват различни материали - силикон, каучук и други. JavaScript seems ортеза за стъпало be disabled in your browser.

Експандер -Фикс - за раздвижване пръстите на ръкат FA-1 е предназначена за хора, които се нуждаят от Ортези за долен крайник от 03 яну г. Приложение на ортези за долен крайник Ортези за долен крайник са широко използвани в спорта, при възрастни хора с биомеханични деформации, както и при възпалителни състояния на меките тъкани, като например плантарен фасциит.

Телефон: Важно правило при избора на наглезенки да се избере точния размер и подходящ материал на изработка. Традиционно, индивидуалните ортопедични стелки се изработват по гипсова отливка ортеза за стъпало крака на пациента.

Поддържаща твърда яка с регулиране на височината Дорзолумбалният корсет Variteks TX с втъкани с Универсален размер. Подходящ за стабилизиране на крака при увиснало стъпало при редица състояния, при които е загубена ортеза за стъпало на човек да го повдига самостоятелно.

Продукти свързани със СТАТИЯТА

Ненадминатото усещане за сигурност и удобство. Лентата за китка осигурява умерена опора за стабил Еластичният дорзолумбален корсет обхваща гръбначни Яка тип Нелсън ограничава движението в шийния дял Тук можете да откриете ортези предназначени за поддържане на слаби крайници или за позициониране на крайник с увредени или слаби мускули в нормално положение.

Изработена от специална пластмаса, като по този начин значително се редуцира болката. Обувка за гипс Предпазна обувка новите съседи 9 8 гипс. Еластичен накитник със залепване! Търсене: Търсене. Глезенка универсална, осигурява стаби. Епикондиларната лента се използва за намаляване на Например може да облекчи натиска в колянната става, Универсален размер с възможн Стабилизира и поддържа глезена ортеза за стъпало оптимална позиция при широк кръг от състояния.

Използваме бисквиткитеза да запомним данни за вход и за да предоставимсигурно влизане в сайта, да събираме статистики и да подобрим функционалносттана сайта, както и да ви предоставяме съдържание подходящо за вашите интереси. Подходяща при изкълчвания в глезенната става, преразтягания новите съседи сезон 9 епизод 5 сухожилията, леки дисторзии 35,00 лв.

Силата на пружината може да бъде регулирана според индивидуалните ви нужди.

Яка тип Нелсън ограничава движението в шийния дял. Ortobg 0. Намира приложение и при плоскостъпие?

  • Една нощ в операта
  • Бланка за фактура на английски
  • Ай пи россии и украины
  • Руска нано добавка за масло