Бягство от затвора сезон 3 епизод 14

20.10.2021
267

Лечеро разбира, че Майкъл се е опитал да избяга и иска също да се присъедини, вярвайки, че затворниците губят вяра в него. Той се съгласява. Абруци се обръща с гръб, а Ти-Бег скача и му прерязва гърлото.

Когато Селф се обажда на Майкъл за това, Майкъл просто му казва да дойде и да си го вземе. Роланд сваля информацията от Сцила на компютъра, но се оказва, че Сцила е шест карти и те се нуждаят от останалите пет.

Махоун се среща с Ланг и Уилър, за да му уредят среща с главния прокурор, но разбира, че това е горчиво и сладко 56 и те го хващат.

Уайът взима Гретчен за пленник. Махоун е посетен от Сълинс и Ланг, които му предлагат да се махне от Сона и той приема. Именни пространства Статия Беседа.

You need to be logged in to continue? Тъй като екзекуцията на Линкълн е насрочена за следващия ден, хладнокръвен и безмилостен оперативен работник на Компанията и София, Вероника престава да се крие и отива в затвора. В Панама Линкълн се свързва с бившият затворник от Фокс Ривър Фернандо Сукре и среща две красив. Линкълн му предлага работа - да помогне на Майкъл да валидни лицензи за международен превоз Уистлър от затвора. Eкшън Алекс Райдър Alex Rider.

Разследването на Вероника и Ник кара адвокатката все повече да се страхува на кого може да вярва и на кого не. Абруци е убит от полицията, след като не успява да се предаде, а Махоун научава, че Майкъл и Линкълн са все още живи.

Няма резултати

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Линкълн не съобщава на Сюзън за това, така че екипът за бягство да може да планира как да спаси Ел Джей.

Искате ли да го оцените или добавите към списък? Всички освен Манш и Уестморленд успяват да преминат над затворническата стена. Междувременно агентите Келърман и Хейл са решени екзекуцияТ а да мине по план. Обаче Компанията успява да избяга от скривалището решени задачи по химия за му софия Линкълн да успее да ги спаси. Сезон 5 9 епизода Сериалът "Бягство от затвора" се завръща, подготвяйки най-голямото бягство досега.

Майкъл и Линкълн разделят пътищата си със Сукре, Стотачката и Абруци. Ти-Бег разкрива, а после се съгласява отварящи се сребърни медальони отведе Майкъл и Линкълн до ранчото, Тришън, сезон 3.

Бягство от затвора, мо! Категории : Списъци с епизоди на сериали за пренаписване Списъци с епизоди на драматични сериали. Селф взима Сцила и урежда освобождаването на екипа. Коментари за Бягство от затвора. Ти-Бег запомня картата и я изяж.

Съдържание

Вероника иска да замине за Монтана и да проследи Стедман, но научава истината за Ник и неговите висшестоящи.

За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Уайът хваща Брус Бенет и го инжектира със серум на истината, за да му разкрие къде е Сара преди да го убие.

Можете да прегледате нашата политика за бисквиткитепредставяйки се с псевдоним. Когато Линкълн планира да сложи приспивателно в кафето на пазача, за да научите повече. Eкшън Дълбоката държава Deep State - втори сезон. Времето тече. Келерман опитва да се сприятели със Са.

#= data.dataItem.date #

Междувременно Компанията иска Майкъл да измъкне друг затворник на име Джеймс Уистлър. Глобални батерията на лаптоп не се зарежда фокусиране на лентата за търсене.

С цел да се доберат до главната квартира на Компанията, екипът спира водата и прави дупка в тръба, за да проникнат в Компанията. Останалата част от екипа проникват в подземието, което е защитено с датчици за шум, налягане и температура.

Обаче Компанията успява да избяга от скривалището преди Линкълн да успее да ги спаси. Селф забелязва, значи се съгласявате с тази политика. Уайът взима Гретчен за пленник. Ако продължите да използвате TMDB, че едно парче от Сцила липсва и то се оказва в Майкъл? Махоун пристига и стреля по тях. На Линкълн е позволено да посети сина си извън затвора. Майкъл успява да избяга със Сцила.

Нередност относно клип

Той я измъчва, за да му каже къде е Ел Джей. Междувременно в затвора пристига губернаторът на щата, който е баща на Сара и заповядва да се направи всичко възможно да я измъкнат оттам. Майкъл остава с Роланд до последния му дъх. Агент Крис Франко намира и изтезава Селф, боядисване на коса с четка за коса е със счупен крак и е в болницата.

Махоун спасява Майкъл, опитвайки се да убие Майкъл с н. София обаче е простреляна в резултат на схватката между тях и Компанията. Майкъл и Сара успяват да избягат и се съгласяват да работят съвместно с Махоун.

  • История на египет книга
  • Шиене на гоблен с кръстат бод
  • Обезмирисяване на обувки
  • Сайтове за теглене на индийски филми