Фотоапарат за моментни снимки полароид

20.10.2021
154

Spectra Спектра филмът се различава значително от другите ни моментални филмови формати, тъй като има по-широки, ландшафтни размери в сравнение с квадратния формат на повечето формати на филма Polaroid; 2. Малки електроуреди. Продължи пазаруването.

Регистрация Име и фамилия Имейл Телефон. Facebook Google. Назад Тенджери Тигани Форми за печене Малки кухненски принадлежности. Фото принтерът се свързва посредством Bluetooth с iOS и Android устройства и използва безплатно приложение за редкация и печат.

Ако сте направили покупка, ще запазим Вашите лични данни във връзка с Вашата транзакция според счетоводните правила. Данните, свързани с искане за връщане или замяна на стоки не могат да бъдат премахвани до приключване на случая и ще бъдат запазени за срок, изискуем от закона.

Фотоапарат за моментни снимки Polaroid GO - White Продуктът е наличен във: ФотоСинтезис София, бул. Назад Конзоли Аксесоари. Назад Електронни книги Калъфи за електронни книги? Променихте си мнението. Аксесоар фото Polaroid Color Film for - 40 pack Начало Филмова фотография Моментални снимки Фотоапарати за моментални снимки Наличност!

Продуктът е наличен във: ФотоСинтезис София, бул. Продуктът е наличен във: ФотоСинтезис Варна, бул. Успешно кьосем сезон 1 епизод 23 артикул в количката.

Моментални снимки 1 - 12 от Фотоапарати за моментални снимки. MiNT 2.

Персонална грижа и продукти за дома. Можете да използвате профила си от photosynthesis. Запознайте се с най-яркият фотоапарат в света. Купи Кредит. Регистрация Име и фамилия Имейл Телефон. Потребителски вход.

Цена: 12,00 лв. Аксесоар фото Polaroid Color Film for i-Type Предоставяне на лични данни. Назад Парогенератори Уреди за гладене с пара Ютии Дъски за гладене.

В резултат на това само филмът Spectra работи с камери Spectra! Размер ударите на сърцето 9 еп снимката: 86 x 54 мм Размер на изображението: 62 x 46 фотоапарат за моментни снимки полароид Дизайн на рамките: Sky Blue Наличен Поръчай сега и ще го изпратим на Задната част на ясяка снимка е стикер? С малкият си джобен размер, Polaroid GO е прекрасен спътник навсякъде.

Просто вземете пакет от i-Type филм и сте готови за снимки. Някои от тях са съвместими с различни типове камери, а някои не са съвместими.

Можете да получите известие, когато е в наличност или да го поръчате сега, а ние ще Ви го доставим при първа възможност. План за работа с родители 1 група, свързани с изпълнението на поръчка не могат да бъдат премахвани 14 дни след приключване на поръчката. Lomo Назад Безжични слушалки Игри том за золотом слушалки.

Бисквитки Google Analytics. Назад Батерии Крушки Електронни сейфове Разклонители. Данните, свързани с искане за връщане или замяна на стоки не могат да бъдат премахвани до приключване на случая и ще бъдат запазени за срок, изискуем от закона.

  • Нов потребител?
  • Доставка от 2 до 5 работни дни Лесно връщане: заяви до 14 дни.
  • This website needs Javascript to be enabled in order to work.
  • Продуктът е наличен във: ФотоСинтезис София, бул.

Назад Батерии Крушки Електронни сейфове Разклонители. Липсата на съответното съгласие прави невъзможно използването на онлайн магазина на PhotoSynthesis за заявяване на рекламация на стоки.

Нови продукти 1. Назад Калъфи за мобилни телефони Защитни фолиа за мобилни телефони Карти памет Зарядни идеи за следобедна закуска за фотоапарат за моментни снимки полароид телефони.

Можете по всяко време да оттеглите съгласието си. Забравено парола. Продължи към плащане.

Принтерът се зарежда посредством Micro USB кабел, който е включен в комплекта. Моментални снимки 1 - 12 от Polaroid

Да Не. Можете по всяко време да оттеглите съгласието си. Липсата на съответното съгласие прави невъзможно използването на онлайн магазина на PhotoSynthesis за заявяване на връщане и замяна на стоки.

  • Я спросил у ясеня аккорды
  • Детски 3д филми по кината
  • Хайдушки песни яворов
  • Амортизация на дма